Teacha Dee – Rastafari Way

Available at Amazon Download on iTunes

Artist: Teacha Dee
Album: Rastafari Way
Label: TenFloor Records
Data lansarii: 17 Martie 2017
Format: Digital

Teacha Dee, Damion Darrel Warren pe numele său real, profesor de meserie, prezent pe scena muzicii reggae încă din 2006, lansează în martie al doilea său album, numit Rastafari Way. Acesta urmează din punct de vedere discografic lui Reggae Souljahs: Beating Babylon With Music, apărut în 2011.

Materialul am putea spune că este produs de către austriecii de la House Of Riddim, majoritatea Riddim-urilor de pe cele treisprezece piese de aici fiind semnate de către aceștia. Totuși întâlnim și câteva creații de la Boomrush Productions, Giddimani Records, Greezzly Productions sau Evidence Music. Singurul invitat este unul de excepție, fiind vorba despre veteranul Echo Minott, pe Never Feel Alone, un cântec deosebit de bun.

Teacha scrie cu tâlc cântece simple, dar catchy, pline de substanță abordând teme complexe ca: spiritualitate, dragoste, filosofie, teologie, probleme sociale contemporane, astfel că artistul jamaican își poartă de obicei audiența într-o călătorie despre descoperirea propriului sine.

Vă lăsăm în continuare în compania pieselor incluse pe Rastafari Way, una dintre surprizele discografice plăcute în materie de reggae pe 2017. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01. Keep Me Away
02. Rumours
03. Stop Follow People
04. Do Today
05. Rastafari Way
06. Heart Desire
07. Jah Jah Is Calling
08. Traffic Light Dread
09. Emperor Selassie
10. Never Feel Alone feat Echo Minott
11. Lightning Earthquake And Thunder
12. One Big Stone
13. 13 Months Of Sunshine

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

Zona Reggae

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *