Alpha & Omega, Dub Dynasty și Alpha Steppa în România!

Veste importantă pentru fanii muzicii dub din România: trei proiecte diferite, parte a aceleiași familii, Alpha & Omega, Dub Dynasty și Alpha Steppa, vor (re)veni în România la începutul lunii august.

Se întâmplă acest lucru cu ocazia festivalului One Love care se va ține în aceeași locație de vis de la Vidra și despre care vom anunța mai multe detalii curând. Așa cum deja probabil știți este vorba despre un eveniment care durează o săptămână și care are la bază întâlnirea sound system-urilor autohtone și nu numai.

Alpha & Omega înseamnă Christine Woodbridge și John Sprosen, mătușa și respectiv tatăl lui Alpha Steppa aka Ben. Iar Dub Dynasty este un proiect ce-i conține pe toți cei trei.

Zona Reggae

Fiind activi înca din anii ’80, Christine şi John au facut din Alpha & Omega un etalon în ceea ce priveşte muzica reggae şi dub din Marea Britanie şi nu numai. Au crescut cu timpul, au reuşit să îşi lanseze materialele la propria casă de producţie şi au avut numeroase colaborări și realizări discografice. Puteți citi mai multe despre ultimul lor album, No Beginning No End, aici.

Alpha Steppa este continuatorul tradiției dub în familie. Prezent pentru a treia oară în România, Ben a uimit încă de la albumul său de debut, numit Rooted & Grounded.

Proiectul Dub Dynasty se poată lăuda cu trei albume lansate până în prezent: Holy Cow, Thundering Mantis și Unrelenting Force.

Ne vedem la vară!

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *