Marina P – Something New

Artist: Marina P
EP: Something New
Label: Homeys Records
Catalog No.: HMYEP001
Data lansării: 31 Martie 2017
Format: Digital | Vinil 12″

Download on iTunes Buy Vinyl

Label-ul Homeys Records ne oferă la sfârșitul lunii martie primul EP din discografie, fiind vorba de o colaborare între artista de origini italiene Marina P și producătorul francez KSD.

Materialul include șase versiuni care au la bază piesa cu titlul Something New, acestea înglobând multitudinea de influențe prezente în universul muzical al artistei.

Varianta originală produsă de către KSD abordează un stil digital dub minimal, concentrat pe bass, percuție și skank-uri de sintetizatoare. Instrumentalul creează astfel o atmosferă melancolică, ce îi permite Marinei să își etaleze calitățile vocale.

Versiunea vocală este însoțită, pe partea A a discului, de varianta strict instrumentală, dar și de un remix în stil stepper dub semnat de TWM, destinat soundsystem-ului, acesta fiind primul release al producătorului.

Pe partea B a discului regăsim un remix jazz cu influențe din stilul footwork realizat de francezii de la Stand High Patrol, împreună cu o versiune roots reggae de la Homeys, care adaugă o linie melodică rafinată de flaut. Acest remix vine și cu o variantă dub scăldată în ecou și reverberație, care încheie EP-ul.

Vă invităm să ascultați, mai sus, un megamix al acestui release, dar și să vizionați videoclipul realizat pentru versiunea originală a piesei. Enjoy!

TRACKLIST:

A1. Marina P - Something New
A2. KSD - Version
A3. Marina P - Something Special (TWM Remix)
B1. Marina P - One Of A Kind (Stand High Patrol Remix)
B2. Marina P & Homeys - Something Roots
B3. Homeys - Something Dub

Urmăriţi-ne pentru mai mult dub!Marina P - Something New

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *