Mungo’s Hi Fi feat Johnny Clarke – Rain Keeps Falling

Artist: Mungo’s Hi Fi, Johnny Clarke
Single: Rain Keeps Falling
Label: Scotch Bonnet Records
Catalog No.: SCOB066
Data lansării: 22 Aprilie 2017
Format: Digital | Vinil 7″

Download on iTunes

Cu ocazia evenimentului Record Store Day 2017, scoțienii de la Mungo’s Hi Fi ne-au pregătit un release special, înregistrat în colaborare cu legendarul Johnny Clarke.

Veteranul genului roots din anii ’70 și unul dintre strămoșii stilului dancehall ne încântă cu o nouă interpretare vocală de excepție pe un Riddim complet original ce folosește pentru tobe tiparul “flying cymbals” pentru care este recunoscut Johnny Clarke.

Astfel, single-ul intitulat Rain Keeps Falling se distinge printr-un instrumental roots autentic, refrenul fiind condimentat cu o linie melodică memorabilă de pian.

Sunetul organic al producției se datorează folosirii exclusive a instrumentelor live pentru înregistrarea piesei, evenimentul având loc în Glasgow, orașul de proveniență al celor de la Mungo’s Hi Fi. Astfel, versurile reprezintă și un tribut liric adus vremii scoțiene.

Versiunea vocală este însoțită, bineînțeles, și de o variantă dub strict instrumentală, care aduce în centrul atenției frecvențele înalte ale talgerelor în stilul clasic al lui King Tubby.

Vă invităm să ascultați, mai sus, versiunea vocală a acestui single excelent. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

A. Johnny Clarke - Rain Keeps Falling
B. Mungo's Hi Fi - Spring Shower Dub

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri şi piese reggae!SCOB066

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *