Reggae Fry-day: King Julien | Phlo Da Shaolin | Poormen Sound @ For Friends Bar, București / 20 Mai

Sâmbătă, pe 20 Mai, petrecem împreună la ultima ediție indoor de Reggae Fry-day din acest sezon, party dedicat iubitorilor de muzică reggae, dancehall și dub.

Evenimentul se ține la For Friends Bar (strada Sfinților nr 12, București, Central), un loc inedit și magic, altfel decât celalalte localuri de prin capitală.

Muzica va fi asigurată de către King Julien, Phlo Da Shaolin și Poormen Sound.

Dansul și balansul încep la ora 22.00.
Suport artiști : 10 lei.

Succes!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Line-Up:

KING JULIEN 

King Julien aka The Reggae Machine este selector de reggae si dancehall, fondator al site-ului Zona Reggae si totodata al seriilor de party-uri Reggae Fry-day si Roots Revival, prezent la incalculabile evenimente importante, specifice, desfasurate pe la noi.

Seturile sale sunt antrenante, deseori condimentate cu dubplate-uri si jingle-uri speciale provenite din partea unor artisti consacrati la nivel international.

Toate aceste lucruri pot fi verificate cu ajutorul mixurilor sale, numite strategic Reggae Machine. În vara lui 2016 a fost unul dintre câștigătorii concursului de mixuri organizat de către Rototom Sunsplash, prestigios festival reggae european. Creația sa a putut fi ascultată la vremea respectivă pe radioul oficial al evenimentului.

PHLO DA SHAOLIN

Producător, DJ, live performer și solist al proiectului Costa del Dub, host al evenimentului Burn Babylon Reggae Heart, ce era organizat săptămânal în clubul Goblin din București, Phlo Da Shaolin nu este un nume străin publicului autohton.

A împărțit scena cu nume precum Dubmatix & Longfingah, El Fata, Radikal Guru, Asian Dub Foundation, pentru a numi doar câțiva. Prezent la nenumărate evenimente atât de profil, cât și din alte zone muzicale, de la butoane la microfon și înapoi, Phlo Da Shaolin este cu siguranță unul dintre cei mai versatili, efervescenți și spectaculoși artiști din zona muzicii reggae de pe la noi.

POORMEN SOUND

Poormen Sound reprezintă unul dintre cele mai interesante proiecte din underground-ul muzicii reggae / dub de la noi din țară. Crew-ul este reprezentat la București de Bud M, care va servi publicului o porție de bass music direct de pe vinyl.

 

Thank Jah It’s Friday!

Zona Reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe party-uri reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *