Scenă de Reggae & Dub la Massive Gathering III Festival

În weekend-ul 9 – 11 iunie, pe aerodromul Bănești din județul Prahova, se va desfășura cea de-a treia ediție a festivalului Massive Gathering. Pe lângă deja consacratele scene de techno & house, bass stage și chill stage, evenimentul din 2017 ne propune și o scenă de muzică reggae și dub, de care se vor ocupa în colaborare de către For Friends Bar și Reggae Fry-day.

Facebook Event – Massive Gathering III Festival

El Negro (live dj set), King Julien, Muzt Go, Natty Ned, Phlo Da Shaolin, Ras T și Riddim Bandits Crew sunt cei pe care-i veți putea asculta la Massive Gathering III la scena de reggae și dub.

Costul unui abonament pentru tot festivalul este de 70 de lei și poate fi achiziționat de la intrarea în zona de festival în perioada 9 – 11 iunie sau de la barul For Friends în weekend-ul 1 – 4 iunie. Abonamentul include, printre altele acces nelimitat activități outdoor, zonă camping, zonă parcare, centru de încărcare electronice și toalete publice și dușuri.

Așadar, organizatorii vă invită la Massive Gathering III, o experientă inedită creată pentru voi, departe de civilizație, noxe și betoane, unde se vor rupe barierele muzicale și ne vom uni prin vibrația sunetului. Dorința de exteriorizare și libertatea vă vor ajuta sa ieșiți din cotidian, iar farmecul naturii din noua locație se va îmbina armonios cu proiecțiile vizuale de pe cele patru scene.

See ya!

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *