Sizzla – Fought For Dis

Download on iTunes

Artist: Sizzla
Album: Fought For Dis
Label: Altafaan Records
Data lansarii: 16 Iunie 2017
Format: CD | Digital | Vinyl

Sizzla Kalonji colaborează cu label-ul Altafaan Records, celebru pentru release-urile sale new roots, și lansează în iunie un nou album, numit Fought For Dis. Acest material discografic urmează lui 876 (2016) și lui Born A King (2014).

Creația conține zece piese, produse de Anthony Senior, ce abordează aproape în totalitate genul reggae, asezonat ușor și cu puțin hip-hop sau dancehallRiddim-urile sunt interpretate de muzicieni iscusiți precum Fire House Crew, Live Wyah Band sau Dean Fraser, pentru a numi doar câțiva.

Surprinde în mod plăcut numărul mare de invitați de pe Fought For Dis, enumerându-i aici pe Capleton, Vershon, M1 Dead Prez, rapper de origine americană, Gentleman & Mark Wonder și Nakeisha.

Vă lăsăm în continuare în compania mixului oficial realizat pentru acest nou album, care nu trebuie să lipsească din colecția oricărui iubitor de reggae, dar și a clipului filmat pentru Don’t Worry, hit apărut încă din 2009 și care numără în prezent peste 4.7 milioane de vizualizări pe youtube.

Audiție și vizionare plăcută!

TRACKLIST:

01. Fought For Dis 
02. Freedom feat M1 Dead Prez 
03. Love You Jah Jah 
04. Happy For You feat Capleton & Vershon 
05. Show More Love 
06. Don’t Worry feat Gentleman & Mark Wonder 
07. The Children Are The Future 
08. Take My Breath Away feat Nakeisha 
09. Much More 
10. Jamaica feat Sugar Cane

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

Zona Reggae

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *