Mars – Blessed

Într-una dintre acele zile obişnuite, care nu promitea nimic important, am dat de piesa Blessed şi mi-am zis ”Hai să văd cum sună!”. Stilul lui MarS, liricitatea sa şi mai ales accentul său de patois, dar și faptul că e de origine română, m-au făcut să îmi doresc să aflu mai multe despre acest tânăr misterios.

Mă interesa să aflu cum a ajuns să cânte reggae, ce îl face să creadă şi să lupte mai departe pentru împlinirea propriilor vise. A urmat o discuţie amicală pe net, iar rezultatul acesteia vă invit să îl parcurgeţi în continuare!

Originar din Focşani, unde revine oricând cu drag, Marius a plecat în Italia în anul 2000, alegere care i-a schimbat total întreaga viaţă. I-a plăcut muzica de mic, însă cele mai plăcute amintiri le are de la vârsta de 14 ani, când a început să frecventeze cluburile de dans şi mai ales cele în care predominantă era muzica dancehall.

Zona Reggae

A început să cânte cu un prieten italian, Natural Man  pe care îl cunoştea încă din copilărie. În 2012, au scris prima lor piesa Senti Come Sale, înregistrată la Santa Planta, un mic studio ce aparţinea lui Dramaman , însă drumurile lor s-au separat. A urmat o perioadă în care Marius văzând problemele din jurul lui a început să cânte hip-hop italian undeground, lansând şi albumul Da Weh.

Curând a realizat însă că, iubirea şi pacea transmisă de muzica reggae, reprezintă adevărata sa chemare.

Anul trecut în noiembrie, cunoscându-l pe Raina solistul de la Villa Ada Posse, care i-a devenit şi prieten în scurt timp, a avut şansa să participe alături de acesta, dar şi de Dubadub şi Brusco la o seară reggae, în localul numit Brancaleone.

Tot mulţumită lui Raina a luat parte şi la Danzhall Di Natale împreuna cu Gal Dem Crew.

După un accident suferit în ianuarie 2017 şi după o lungă perioadă de convalescenţă, MarS a compus prima sa piesă reggae intitulată Blessed. Piesa va fi inclusă şi pe albumul său de debut, denumit Myself, pe care speră să îl lanseze în decursul acestui an.

Urmăriţi-ne pentru mai mult reggae românesc!

Tags:
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *