быстро кредит на карту займ круглосуточно микрозаймы наличными онлайн срочно срочный кредит на карту онлайн займы на кредитную карту онлайн деньги на карту онлайн срочный заем на карту микрокредит онлайн быстро займ на карту быстро онлайн срочный займ на карту круглосуточно займы онлайн наличными микрозаймы онлайн наличными

Cronică: Iration Steppas & Echo Ranks @ TimeShift, București

Joi seara, am putut asista la cel de-al treilea show marca Iration Steppas în România. Acest lucru s-a petrecut pe scena Black Rhino, găzduită de festivalul TimeShift din București. Mark Iration nu a venit singur, ci a fost însoțit la microfon de către Echo Ranks.

Puțin după ora 3, imediat după Mala, legendă a muzicii dubstep și nu numai, Iration Steppas și-au făcut apariția pe scenă. Și ni s-a făcut pielea de găină încă de la prima piesă (un dubplate de la Charlie P și YT) auzită pe boxele tip Funktion-One, foarte puternice ca nivel de propagare a sunetului și apropiate ca și claritate de un soundsystem veritabil.

Setul Iration s-a împărțit în trei părți: prima reggae – dub, a doua orientată mai mult către bass music, iar a treia exclusiv dub. A surprins faptul că Mark Iration s-a băgat în repetate rânduri pe partea de interpretare (mult mai des decât în precedentele dăți când l-am văzut la treabă), acompaniindu-l astfel pe Echo Ranks. Din păcate, Echo Ranks nu s-a auzit prea bine per total, microfonul său nefiind setat la un nivel care putea acoperi bass-ul puternic marca Iration. Nici până acum nu înțeleg de ce sunetiștii nu au făcut nimic în sensul ăsta, măcar să-i ridice volumul la nivelul microfonului lui Mark..

Zona Reggae
Iration Steppas & Echo Ranks | sursa foto: Good Stuff (Black Rhino)

În fine, revenind la părțile bune.. 🙂 Nu au lipsit din program dubplate-uri de top, precum unul cu Dennis Brown și Mr Williamz în prim-plan sau altul cu Shanti D, sau piese clasice pentru ultimele sesiuni Iration Steppas, cum ar fi celebra Sun Is Shining (Remix), Sweet Dreams (Remix) sau Gypsy Dub. Spectacolul a fost încheiat cu versiunea asta de la Kilimanjaro.

Ar mai fi de spus că și Mala ne-a surprins plăcut în câteva rânduri, cu un remix dubstep de excepție pentru Gangsta For Life (Mavado), pe care a făcut și pull-up și bineînțeles cu Topper Top. Ar fi fost perfect dacă am fi auzit și remixul de la Victory, dar din păcate nu s-a întâmplat. 🙁

Acestea fiind zise, big op Black Rhino pentru organizare. Așteptăm cu interes următoarele evenimente.

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri reggae!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *