Reggae Fry-day: King Julien | Phlo Da Shaolin | Serious Dub @ For Friends Bar, București / 22 Septembrie

Deschidem noul sezon de Reggae Fry-day, vineri, pe 22 septembrie, cu o petrecere de top destinată iubitorilor de muzică reggae, dub și dancehall.

Evenimentul se ține la For Friends Bar (strada Sfinților nr 12, București, Central), un loc inedit și magic, altfel decât celalalte localuri de prin capitală.

Start dans: 22:00
Suport artiști: 15 Lei

Music selection & mic duties:

KING JULIEN 

King Julien aka The Reggae Machine este selector de reggae și dancehall, fondator al site-ului Zona Reggae și totodată al seriilor de party-uri Reggae Fry-day și Roots Revival, prezent la incalculabile evenimente importante, specifice, desfășurate pe la noi.

Seturile sale sunt antrenante, deseori condimentate cu dubplate-uri și jingle-uri special dedicate lui, provenite din partea unor artiști consacrați la nivel internațional.

Toate aceste lucruri pot fi verificate cu ajutorul mixurilor sale, numite strategic Reggae Machine. În vara lui 2016 a fost unul dintre câștigătorii concursului de mixuri organizat de către Rototom Sunsplash, prestigios festival reggae european. Creația sa a putut fi ascultată la vremea respectivă pe radioul oficial al evenimentului.

PHLO DA SHAOLIN

Producător, DJ, live performer și solist al proiectului Costa del Dub, host al evenimentului Burn Babylon Reggae Heart, ce era organizat săptămânal în clubul Goblin din București, Phlo Da Shaolin nu este un nume străin publicului autohton.

A împărțit scena cu nume precum Dubmatix & LongfingahEl FataRadikal GuruAsian Dub Foundation, pentru a numi doar câțiva. Prezent la nenumărate evenimente atât de profil, cât și din alte zone muzicale, de la butoane la microfon și înapoi, Phlo Da Shaolin este cu siguranță unul dintre cei mai versatili, efervescenți și spectaculoși artiști din zona muzicii reggae de pe la noi.

SERIOUS DUB

Din dedicația și pasiunea pentru muzica dub și universul său vast și complex, au apărut și producțiile muzicale Serious Dub. Pe scenă, băieții oferă un set evolutiv de la dub la steppa în stil soundsystem, împachetați cu dubplate-uri. Singura promisiune este legată de calitatea și exclusivitatea muzicii, considerând mai puțin importante modalitățile de exprimare, atât timp cât vibe-ul este pozitiv.

Thank Jah It’s Friday!

Zona Reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe party-uri reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *