Ziggi Recado, Dub Pistols, Dub-Stuy, Deadly Hunta, Mr Zebre și Ragga Twins confirmați în acestă toamnă la diverse evenimente din România

În ultima vreme, mai mulți artiști care au legătură cu zona de reggae și dub și jungle au fost confirmați în line-up-ul anumitor evenimente care se vor desfășura în această toamnă pe teritoriul României.

Vă vom prezenta în continuare cine și unde cântă, în ordinea desfășurării evenimentelor respective:

Dub Stuy – vineri, 15 septembrie, For Friends Bar, București

Băieții de la Riddim Bandits continuă seria evenimentelor realizate cu artiști internaționali, iar acum băieții ne aduc pe cineva din Brooklyn, New York. Este vorba despre Dub Stuy, crew și prestigios label, ce militează pentru răspândirea vibrațiilor de soundsystem în întreaga lume.

Dub Pistols – vineri, 22 septembrie, Creative Fest, București

În urma show-urilor spectaculoase susținute la Electric Castle, Dub Pistols și-a lărgit spectrul fanilor de pe la noi, lucru ce-i aduce acum și pe scena altor orașe din România.

Ziggi Recado – duminică, 24 septembrie, Creative Fest, București

Din câte se pare, Ziggi este artistul reggae preferat al festivalurilor cu intrare liberă din București. După ce a concertat în septembrie anul trecut la Bucharest Street Food Festival, iată că artistul olandez se reîntoarce la Romexpo pentru o nouă sesiune.

Ziggi Recado – vineri, 13 octombrie, Vest Fest, Timișoara

Pentru a treia oară în România anul acesta, Ziggi Recado va putea fi văzut la Vest Fest, ultimul festival al toamnei în orașul de pe malul Begăi.

Mr Zebre – sâmbătă, 21 octombrie, For Friends Bar, București

Al doilea eveniment al acestei toamne organizat de Riddim Bandits are loc tot în For Friends Bar din București și-l aduce în fața publicului pe Mr Zebre.

Deadly Hunta – vineri, 27 octombrie, Escape Venue, Timișoara

La 4 ani distanță de la spectacolul energic oferit cu ocazia sărbătoririi a doi ani de Reggaelizeit, Deadly Hunta se întoarce la Timișoara într-un alt eveniment organizat de aceștia.

Ragga Twins & DJ Krucial – joi, 9 noiembrie, Expirat Halele Carol, București

Ragga Twins, adică Deman Rocker & Flinty Badman, reprezintă unul dintre cele mai apreciate și longevive proiecte de ragga jungle din Marea Britanie. Prezenți pe scenă încă din 1989, Ragga Twins revin în România în noiembrie pentru un show de neuitat, într-un eveniment promovat de clubul Expirat.

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri reggae și stați cu ochii pe noi pentru a afla primii unde concertează artiștii voștri preferați!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *