Alpha Steppa – Dub Kingdom

Artist: Alpha Steppa
Album: Dub Kingdom
Label: Steppas Records
Catalog No.: ASLP007
Data lansării: 3 Noiembrie 2017
Format: CD | Digital | Vinil

Download on iTunes

După ce în iulie a lansat cel de-al doilea album solo din carieră, 3rd Kingdom, producătorul britanic Alpha Steppa ne oferă la începutul lunii noiembrie versiunea dub a LP-ului, cu titlul Dub Kingdom.

Materialul ne prezintă o nouă abordare a pieselor originale de pe album, înregistrate împreună cu artiști contemporani originari din țări precum Senegal, Nigeria, Rusia, Jamaica, Suriname sau Brazilia.

Fiecare dintre cele 12 melodii a fost trecută din nou prin consola de mixaj, Alpha Steppa punând accentul pe trăsăturile definitorii ale genului dub.

Bass-ul profund, scos în evidență împreună cu un surplus de ecou și reverberație, efecte aplicate atât instrumentelor cât și track-ului vocal introduc ascultătorul într-un peisaj sonor meditativ, reprezentând o completare mult râvnită de fanii genului dub a albumului original.

Vibrațiile puternice ale noului LP au rezonat deja în seturile unor soundystem-uri și DJ de renume, de la veterani ai scenei roots, precum Channel One Soundsystem și legendarul Jah Shaka până la pionierii genului UK steppers Iration Steppas și nume importante din scena dubstep ca VIVEK sau Caspa & Rusko.

Vă invităm să ascultați mai sus noul material, în variantă integrală. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01 - Dub Kingdom
02 - Heart Made of Dub
03 - Ancient Dub
04 - Concrete Dub
05 - Dubfire
06 - Mek We Dub
07 - Mycelial Dub
08 - Jah Dub Creation
09 - The Dub Has Come
10 - The Dub
11 - Liberation Dub
12 - Dub Unfold

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *