Damian Marley – Stony Hill To Addis (Documentary)

Odată cu lansarea noului său album, Stony Hill, Damian Marley ne propune și un documentar cât se poate de fresh, numit Stony Hill To Addis, realizat de către B+ aka Brian Cross (Mochilla).

Filmul îl urmărește pe Jr Gong în timpul primului său turneu realizat în Africa (mai – iunie 2017), ce a cuprins țări precum Africa de Sud, Kenya, Insulele Reunion, Maritius și Etiopia.

În cadrul documentarului, Damian ne vorbește despre importanța acestui turneu și ne împărtășește din sentimentele pe care le are la 11 ani distanță de la precedenta sa vizită turistică în Africa. De asemenea, vom putea asculta câțiva localnici care ne înștiințează, spre exemplu, de faptul că deși între anumite triburi există conflicte, acestea vor trece peste cu ocazia concertului lui Jr Gong, și vor participa împreună la eveniment.

Mai putem vedea o secvență cu Damian vizitând statuia lui Bob Marley din Addis Ababa (Etiopia), ce a fost inaugurată în 2015, și la final două fotografii super rare cu Bob și cu Skill Cole, datate decembrie 1978 și dezvăluite acum de Kassaye Araya.

Enjoy!

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri despre cultura reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *