Jesse Royal – Lily Of The Valley

Download on iTunes

Artist: Jesse Royal
Album: Lily Of The Valley
Label: Easy Star Records
Data lansarii: 6 Octombrie 2017
Format: CD | Digital | Vinyl

La șapte ani distanță de la apariția primului său single, și după ce ne-a încântat cu alte creații de top și diverse mixtape-uri, Jesse Royal ne oferă spre ascultare mult așteptatul său album de debut, numit Lily Of The Valley. Noua creație conține paisprezece piese și poartă sigla celebrului label Easy Star Records.

Titlul albumului face referire la un cântec de biserică din anii 1800, învățat de Jesse de la bunica sa, și despre care artistul de 28 de ani a declarat că de fiecare dată când și-l reamintea se simțea relaxat.

Cu producții semnate de Llamar “Riff Raff” Brown (mai ales), Kareem “Remus” Burrell, Winta James sau Kurt White, și cu Jesse maestru pe voce și pe versuri albumul sună incredibi. Creația este lucrată exemplar de la un capăt la celălalt, de la copertă și până la ultima notă muzicală. Lily Of The Valley se încadrează în genul reggae autentic, cu două excepții: Full Moon (un track influențat puternic de pop și cu Jah Will See Us Through, piesă influențată de disco / funk. Deci dacă nu sunteți deschiși și către altceva, ați putea evita track-urile respective. 😀

Jo Mersa Marley, Natty Rico și Patrice sunt invitații de pe album, unul pe care vi-l recomandăm spre audiție completă în continuare!

TRACKLIST:

01. 400 Years
02. Generation feat Jo Mersa Marley 
03. Modern Day Judas 
04. Life's Sweet 
05. Real Love 
06. Always Be Around 
07. Stand Firm 
08. Roll Me Something 
09. Full Moon feat Natty Rico
10. Rock It Tonight 
11. Finally 
12. Justice 
13. Waan Go Home feat Patrice 
14. Jah Will See Us Through

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

Zona Reggae

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *