Pannonia Allstars Ska Orchestra aduc frenezia muzicii ska în Form Space din Cluj-Napoca

12 octombrie este o dată pe care vă asigurăm că merită să o bifaţi ca şi ocupată în calendar! Cei de la Cluj Napoca Rock n’ Roll îi vor aduce în Form Space în formulă complectă pe magnifici Pannonia Allstars Ska Orchestra din Ungaria.

Pentru cei care nu îi cunosc, Pannonia Allstars Ska Orchestra reprezintă ca şi stil muzical o fuziune între Jamaican – ska, reggae,  jazz şi elemente preluate din folclorul maghiar.

După primul material lansat în 2003, au urmat 4 albume lansate la Megalith Records şi un album live la Crossroads Records. Pannonia Allstars Ska Orchestra au concertat frecvent în Europa în ultimi ani şi sunt o prezenţă continuă pe scena Sziget Festival.  

Au împărţit scena cu artişti precum The Skatalites, Jimmy Cliff, Alton Ellis, Rico Rodriguez, Capleton, The Slackers, The Aggrolites, Bad Manners, The Rotterdam Ska-Jazz Foundation, Dr.Ring-Ding, King Django, The Toasters şi mulţi alţii.

Pe scena din Form Space vor urca şi FUNKorporation din Cluj Napoca, trupă care au adoptat în sunetul lor elemente din  jazz, ska, balkan şi reggae, toate mixate cu multă energie şi good vibe. De after se vor ocupa Rammon [vinyl set] de la Funkadelic Moods şi Socol.

Biletele la eveniment costă între 25 și 40 de lei, mai multe detalii despre acestea găsiți aici.

Ne aşteaptă o noapte în care ştim sigur că vom dansa până la ultima picătură de energie!

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *