Reggae Fry-day: El Negro | King Julien | Pseudub @ For Friends Bar, București / 3 Noiembrie

Continuăm petrecerile Reggae Fry-day, vineri, pe 3 noiembrie, cu un eveniment destinat iubitorilor de muzică reggae, dub și dancehall.

Evenimentul se ține la For Friends Bar (strada Sfinților nr 12, București, Central), un loc inedit și magic, altfel decât celalalte localuri de prin capitală.

Start dans: 22:00
Suport artiști: 15 Lei

Music selection & mic duties:

EL NEGRO

El Negro este cel mai titrat nume reggae românesc, un proiect cu peste 15 ani de activitate, 5 albume, peste 60 de compilații colective, sute de concerte live și apariții media.

Pe lângă formula tradițională de Live bandEl Negro explorează diverse zone de expresie artistică, dat fiind caracterul generos, armonios al muzicii reggae. De la live set-uri cu Dj și boxe cu mulți bași la seturi acustice, El Negro serbează de fiecare dată bucuria vieții prin muzică.

El Negro vine la acest tribut în formula de live set cu dj, iar pe lângă piese proprii vor putea fi ascultate și câteva cover-uri realizate după piese celebre semnate de Bob Marley.

KING JULIEN 

King Julien aka The Reggae Machine este selector de reggae și dancehall, fondator al site-ului Zona Reggae și totodată al seriilor de party-uri Reggae Fry-day și Roots Revival, prezent la incalculabile evenimente importante, specifice, desfășurate pe la noi.

Seturile sale sunt antrenante, deseori condimentate cu dubplate-uri și jingle-uri special dedicate lui, provenite din partea unor artiști consacrați la nivel internațional.

Toate aceste lucruri pot fi verificate cu ajutorul mixurilor sale, numite strategic Reggae Machine. În vara lui 2016 a fost unul dintre câștigătorii concursului de mixuri organizat de către Rototom Sunsplash, prestigios festival reggae european. Creația sa a putut fi ascultată la vremea respectivă pe radioul oficial al evenimentului.

PSEUDUB

Pseudub / Liviu, este fondatorul proiectului Din Sub, venit din underground, plin de bass în timpane și cu degetele bătătorite de la knoburi. Când iese la suprafață, aduce cu el o traistă plină cu zăcăminte din cele mai adânci și întunecate colțuri ale subteranului, care emană vibrații indicate in tratamentul gleznelor. Ocazional, mai presară și influențe de reggae și dub, lucru ce se va întâmpla și la acest party.

De-alungul timpului a împărțit scena cu alți membri ai sindicatului cum ar fi: JokerMad ProfessorWilkinsonPaul SGTantrum Desire și timp de aproximativ doi ani a fost host-ul emisiunii StepIn Session, găzduită de Groove ON Radio.

Thank Jah It’s Friday!

Zona Reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe party-uri reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *