Reggae Fry-day: ZO & Vapor | King Julien | Phlo Da Shaolin @ For Friends Bar, București / 13 Octombrie

Continuăm petrecerile Reggae Fry-day, vineri, pe 13 octombrie, cu un eveniment destinat iubitorilor de muzică reggae, dub și dancehall, dar și altor genuri conexe, ieșite din tiparul obișnuit. Pentru a se întâmpla acest lucru, i-am inclus în line-up pe ZO și Vapor, alături de obișnuiții casei, King Julien și Phlo Da Shaolin.

Evenimentul se ține la For Friends Bar (strada Sfinților nr 12, București, Central), un loc inedit și magic, altfel decât celalalte localuri de prin capitală.

Start dans: 22:00
Suport artiști: 15 Lei

Music selection & mic duties:

ZO & Vapor

Născut în Hunedoara și stabilit în Cluj-Napoca, după 4 ani de activitate de promoter, ZO și-a început activitatea de Dj. Mixează linii de bass din genuri precum dubreggae și dubstepgrime & garage rezultatul fiind o bătaie mult accelerată a inimii publicului.

A mixat la festivaluri importante din țară cum ar fi Electric Castle, Untold, Mioritmic, Delahoya, Waha, Sunspot, Creative Fest, Soundcheck Fest, BLaj Alive, Snow Fest și a împărțit scena sau pupitrul cu Mungo’s Hi Fi, Kaiju, Sukh Knight, Kromestar, Kahn & Flowdan, Adam Prescott, Subcarpați și mulți alții.

Vapor aka Vapi aka Vapsi aka Vapian aka Vaporker aka Vaporno aka Vapsian aka Vaporc aka Vap aka Steve aka unul dintre soliștii de la Basska.

KING JULIEN 

King Julien aka The Reggae Machine este selector de reggae și dancehall, fondator al site-ului Zona Reggae și totodată al seriilor de party-uri Reggae Fry-day și Roots Revival, prezent la incalculabile evenimente importante, specifice, desfășurate pe la noi.

Seturile sale sunt antrenante, deseori condimentate cu dubplate-uri și jingle-uri special dedicate lui, provenite din partea unor artiști consacrați la nivel internațional.

Toate aceste lucruri pot fi verificate cu ajutorul mixurilor sale, numite strategic Reggae Machine. În vara lui 2016 a fost unul dintre câștigătorii concursului de mixuri organizat de către Rototom Sunsplash, prestigios festival reggae european. Creația sa a putut fi ascultată la vremea respectivă pe radioul oficial al evenimentului.

PHLO DA SHAOLIN

Producător, DJ, live performer și solist al proiectului Costa del Dub, host al evenimentului Burn Babylon Reggae Heart, ce era organizat săptămânal în clubul Goblin din București, Phlo Da Shaolin nu este un nume străin publicului autohton.

A împărțit scena cu nume precum Dubmatix & LongfingahEl FataRadikal GuruAsian Dub Foundation, pentru a numi doar câțiva. Prezent la nenumărate evenimente atât de profil, cât și din alte zone muzicale, de la butoane la microfon și înapoi, Phlo Da Shaolin este cu siguranță unul dintre cei mai versatili, efervescenți și spectaculoși artiști din zona muzicii reggae de pe la noi.

Thank Jah It’s Friday!

Zona Reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe party-uri reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *