Bukkha – Unity EP

Artist: Bukkha
EP: Unity
Label: Moonshine Recordings
Catalog No.: MS037
Data lansării: 24 Noiembrie 2017
Format: Digital | Vinil 12″

Buy from Bandcamp

Producătorul american Bukkha, originar din Lafayette, Louisiana, a colaborat cu label-ul polonez Moonshine Recordings pentru lansarea unui EP de patru piese, intitulat Unity.

Bukkha, pe numele său real Evert Cristoff, a fost pasionat de muzică de la o vârstă fragedă, iar după ce a stăpânit chitara și-a orientat forțele creative către ocupația de producător dub, încă din anul 2007.

În primul an ca producător și-a câștigat renumele prin semnarea release-ului său de debut pe vinil de 12″ la label-ul Dubbed Out, beneficiind și de un remix de la Radikal Guru.

În continuare, Bukkha a colaborat pe diverse materiale cu artiști precum Roommate, Tuff & Powa, Danny Scrilla sau Jojo Mac, reprezentând scena dub/bass a coastei golfului american până în anul 2015, după care s-a stabilit în Spania.

EP-ul Unity debutează cu o colaborare în stil stepper dub înregistrată împreună cu MC-ul canadian Clinton Sly.

Piesa, intitulată Unite (Get Up), se distinge prin versuri conscious, complementate pe refren de linii melodice de flaut, iar stilul sonor al instrumentalului ne amintește de creațiile din discografia label-ului Dubbed Out.

Urmează o colaborare instrumentală cu Don Fe la flaut, care abordează același stil stepper dub, însă pe un temp mai alert.

Cea de-a doua jumătate a materialului este destinată genului bass modern, cu două producții instrumentale intitulate Peacemaker și Dark Future (Murder Sound), prima dintre ele fiind produsă împreună cu Blind Prophet.

Vă invităm să ascultați, mai sus, un preview pentru acest EP. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

A1 - Bukkha feat. Clinton Sly - Unite (Get Up)
A2 - Bukkha feat. Don Fe - A Burial (Soundbwoy Gets His Wings)
B1 - Bukkha & Blind Prophet - Peacemaker
B2 - Bukkha - Dark Future (Murder Sound)

Urmăriţi-ne pentru mai multe EP-uri!MS037

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *