Danakil Meets Ondubground

Artist: Danakil, Ondubground
Album: Danakil Meets Ondubground
Label: Baco Records
Catalog No.: N/A
Data lansării: 17 Noiembrie 2017
Format: CD | Digital | Vinil

Download on iTunes Buy CD Buy Vinyl

La un an de la lansarea albumului La Rue Raisonne, trupa franceză Danakil revine în atenția fanilor cu un proiect nou, adresat fanilor genului bass și muzicii de soundsystem.

Materialul reprezintă o colaborare unică între Danakil și Ondubground, din care a rezultat un album special, ce amestecă elemente din muzica reggae, dub, trap și dubstep într-o revizitare a pieselor de pe LP-ul La Rue Raisonne.

Pe albumul Danakil Meets Ondubground, creațiile reggae ale francezilor capătă o nouă formă, versurile captivante cântate de Balik fiind așezate pe instrumentale electronice moderne, regăsindu-și astfel o nouă rezonanță.

De la producții electro dub cu un sunet bogat (EchoSysDub, 33 Mars, Butterflies, World Of Dub, Blow With The Wind) sau ritmuri stepper energice (Dub Again, Something, Tell Dem), până la piese cu influențe trap (Parisian Dub, Memories) sau dubstep (J’attends La Nuit), trecând și prin stilul reggae ceva mai clasic (Nuff Power), albumul oferă o diversitate sonoră ce reușește să satisfacă o multitudine de gusturi muzicale.

Pentru înregistrarea LP-ului, Danakil și Ondubground au chemat la datorie o armată extraordinară de MC provenind din diferite universuri.

Pe lângă artiștii prezenți deja pe albumul La Rue Raisonne, precum Patrice, Anthony B, Nattali Rize, Volodia, Flavia Coelho și Brahim, duo-ul Olo și Art-X de la Ondubground i-au invitat în studio și pe legendarul MC Jamalski, toaster-ul spaniol Sr Wilson, rapper-ul Miscellaneous din grupul Chill Bump, sau delegații label-ului Brigante Records, Adam Paris, Joseph Cotton și Green Cross.

Proiectul Danakil Meets Ondubground reprezintă un album deosebit, care va destabiliza probabil o parte din fanii grupului Danakil, însă constituie o binevenită explorare de noi orizonturi muzicale.

Vă invităm să ascultați, mai sus, trei dintre piesele incluse pe LP, în variantă integrală. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01. EchoSysDub
02. 33 Mars (Feat. Joseph Cotton)
03. Parisian Dub (Feat. Patrice)
04. Nuff Power (Feat. Green Cross)
05. Dub Again
06. Dub Of The Nation
07. Blow With The Wind
08. Something (Feat. Sr Wilson)
09. Tell Dem (Feat. Jamalski)
10. Butterflies
11. Memories
12. J'attends La Nuit (Feat. Miscellaneous & Adam Paris)
13. World Of Dub (Feat. Anthony B, Nattali Rize, Volodia, Flavia Coelho & Brahim)

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume!Danakil-Meets-Ondubground

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *