Naram – Red Robin 02

Artist: Naram
EP: Red Robin 02
Label: Red Robin Records
Catalog No.: RR02
Data lansării: 27 Noiembrie 2017
Format: Digital | Vinil 12″

Buy Vinyl

După debutul din luna februarie a acestui an, robinul roșu își ia din nou zborul pentru a ne aduce cel de-al doilea release al label-ului neozeelandez.

Vânzându-și turma de oi crescută peste iarnă, fermierul Red Robin a reușit să strângă destule fonduri pentru a convoca o distribuție impresionantă de cântăreți și deejay veterani care să dea culoare celor două Riddim-uri noi compuse de vechiul său prieten, Naram.

Ambele producții beneficiază de o interpretare cântată, o versiune în stil rub-a-dub și o variantă dub.

Astfel, pe partea A a discului îi regăsim pe cei de la Midnight Riders cu o piesă numită Bobby Was A Gangster, o poveste de avertizare pentru toți băieții răi, înregistrată pe un instrumental rub-a-dub în stil vintage cu linii melodice de sintetizatoare.

Melodia este însoțită de un deejay cut cu versuri de soundclash intitulat Galang Selector, interpretat de către General Jah Mikey, iar la final ne putem delecta și cu o variantă dub preponderent instrumentală, scăldată în mult ecou și reverberație, cu titlul Bobby’s Dub.

Partea B debutează cu același General Jah Mikey, de această dată artistul fiind responsabil pentru versiunea cântată a Riddim-ului, numită Ravers Party, iar pe partea de deejaying îl regăsim pe veteranul Junior Cat, cu o interpretare în stil rub-a-dub intitulată Ram Dance Posse.

Materialul se încheie cu versiunea instrumentală a Riddim-ului compus de Naram, numită Raving Version.

Pentru a garanta o calitate sonoră vintage cât mai autentică, materialul a fost masterizat analogic pe casetă magnetică.

Vă invităm să ascultați, mai sus, un set de preview-uri pentru acest release proaspăt. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

A1. Midnight Riders - Bobby Was A Gangster
A2. General Jah Mikey - Galang Selector
A3. Naram - Bobby's Version
B1. General Jah Mikey - Ravers Party
B2. Junior Cat - Ram Dance Posse
B3. Naram - Raving Version

Urmăriţi-ne pentru mai multe EP-uri!RR02 [Side A]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *