Reggae Fry-day [Dancehall Edition]: King Julien | Mo Fayah | Muzt Go @ For Friends Bar, București / 29 Noiembrie

Începem weekend-ul prelungit datorat sărbătoririi sfântului Andrei și zilei naționale, cu un Reggae Fry-day, organizat miercuri 😁😁, pe 29 noiembrie. Această ediție specială este dedicată mai ales genului dancehall și beneficiază de oferte speciale:

– Andreele și Andreii au parte de intrare liberă + un long drink moca de la bar
* verificarea se face după un act de identitate ✊✊

Evenimentul se ține la For Friends Bar (strada Sfinților nr 12, București, Central), un loc inedit, altfel decât celalalte localuri de prin capitală.

Start dans: 22:00
Suport artiști: 15 Lei

Music selection:

KING JULIEN 

King Julien aka The Reggae Machine este selector de reggae și dancehall, fondator al site-ului Zona Reggae și totodată al seriilor de party-uri Reggae Fry-day și Roots Revival, prezent la incalculabile evenimente importante, specifice, desfășurate pe la noi.

Seturile sale sunt antrenante, deseori condimentate cu dubplate-uri și jingle-uri special dedicate lui, provenite din partea unor artiști consacrați la nivel internațional.

Toate aceste lucruri pot fi verificate cu ajutorul mixurilor sale, numite strategic Reggae Machine. În vara lui 2016 a fost unul dintre câștigătorii concursului de mixuri organizat de către Rototom Sunsplash, prestigios festival reggae european. Creația sa a putut fi ascultată la vremea respectivă pe radioul oficial al evenimentului.

MO FAYAH

Mo Fayah rezonează încă de mic cu efectul pozitiv al muzicii și dezvoltă o pasiune pentru sunet, încercând să înțeleagă această artă din perspectiva cât mai multor culturi.

Varietatea și calitatea scenei anilor ’80 îi educă gusturile pentru anii care vor urma. Se definește în perioada anilor ’90 orientându-se în mare parte către stilurile provenite din cultura africană. Anii 2000 îl îndreaptă către scena caraibiană unde totul reînvia după o perioadă de agonie.

Mix setul său va face o trecere de la old school roots la reggae revival, plus controversatul dancehall vibe. Va conține piese pentru veterani, dar și pentru juniori. Big up to yo’ self and see ya’ in good vybz!!!

MUZT GO

Muzt Go este un tânăr dj din România, fascinat de diferite genuri muzicale, cum ar fi reggaedubraggagarage sau hip-hop.

Thank Jah It’s Wednesday!

Zona Reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe party-uri reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *