Reggae Fry-day: Phlo Da Shaolin | King Julien | Natty Ned @ For Friends Bar, București / 17 Noiembrie

Continuăm petrecerile Reggae Fry-day, vineri, pe 17 noiembrie, cu un eveniment destinat iubitorilor de muzică reggaedub și dancehall.

Evenimentul se ține la For Friends Bar (strada Sfinților nr 12, București, Central), un loc inedit, altfel decât celalalte localuri de prin capitală.

Start dans: 22:00
Suport artiști: 15 Lei

Music selection & mic duties:

PHLO DA SHAOLIN

Producător, DJ, live performer și solist al proiectului Costa del Dub, host al evenimentului Burn Babylon Reggae Heart, ce era organizat săptămânal în clubul Goblin din București, Phlo Da Shaolin nu este un nume străin publicului autohton.

A împărțit scena cu nume precum Dubmatix & LongfingahEl FataRadikal GuruAsian Dub Foundation, pentru a numi doar câțiva. Prezent la nenumărate evenimente atât de profil, cât și din alte zone muzicale, de la butoane la microfon și înapoi, Phlo Da Shaolin este cu siguranță unul dintre cei mai versatili, efervescenți și spectaculoși artiști din zona muzicii reggae de pe la noi.

KING JULIEN 

King Julien aka The Reggae Machine este selector de reggae și dancehall, fondator al site-ului Zona Reggae și totodată al seriilor de party-uri Reggae Fry-day și Roots Revival, prezent la incalculabile evenimente importante, specifice, desfășurate pe la noi.

Seturile sale sunt antrenante, deseori condimentate cu dubplate-uri și jingle-uri special dedicate lui, provenite din partea unor artiști consacrați la nivel internațional.

Toate aceste lucruri pot fi verificate cu ajutorul mixurilor sale, numite strategic Reggae Machine. În vara lui 2016 a fost unul dintre câștigătorii concursului de mixuri organizat de către Rototom Sunsplash, prestigios festival reggae european. Creația sa a putut fi ascultată la vremea respectivă pe radioul oficial al evenimentului.

NATTY NED 

Natty Ned vine din Sibiu și este unul dintre cei mai activi selectori de pe la noi, acesta susținând evenimente în toată țara, dar și la nivel internațional. Natty este și fondatorul platformei Do The Reggae și se declară pasionat de reggaedubdancehall sau chiar și ragga jungle.

Călător de meserie, Natty Ned vine la București pe 17 noiembrie pentru a ne arăta cum se simte și se ascultă muzica reggae în Transilvania.

Thank Jah It’s Friday!

Zona Reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe party-uri reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *