Alborosie – Soul Pirate (Acoustic)

Download on iTunes

Artist: Alborosie
Album: Soul Pirate (Acoustic)
Label: Geejam Music
Data lansarii: 1 Decembrie 2017
Format: Digital

La nouă ani distanță de la apariția albumului Soul Pirate, care include câteva dintre cele mai apreciate creații muzicale ale lui Alborosie, artistul de origine italiană reinventează câteva dintre aceste cântece, redându-le publicului în stil acustic.

Între cele nouă melodii de pe noul album, vom regăsi și hiturile Kingston Town, Herbalist sau Police, înregistrate acum sub o nouă formă.

Sandy Smith și Kemar Williams, cei doi backing vocalși pe care Pupa Albo îi are mai mereu în concerte impresionează și pe Soul Pirate – Acoustic, corul celor doi sunând angelic. De asemenea, partea de instrumentație este de top, printre muzicienii care au luat parte la proiect numărându-se Dave “Primetime” Green, Denver Feluké Smith, Lloyd Mclennon, Aeion Hoilett, Carlton Anthony Jarrett, Valter Vincenti, Omar Jallanzo Johnson, Andres Lopez, Riccardo Ciaramellari sau Lorenzo Fontana.

După câteva albume de studio magnifice și după câteva albume dub, ce conțineau versiuni ale pieselor sale cunoscute, iată că Alborosie punctează și pe partea de acustic, demonstrând încă o dată că este un muzician desăvârșit.

Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01. Diversity (Acoustic)
02. Herbalist (Acoustic)
03. Black Woman (Acoustic)
04. Police (Acoustic)
05. Still Blazing (Acoustic)
06. Kingston Town (Acoustic)
07. Rastafari Anthem (Acoustic)
08. Kingdom Of Zion (Acoustic)
09. Johnny B. Goode (Acoustic)

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

Zona Reggae

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *