Mistah White – Live Mashup 717

Mistah White, sau Radu Deac pe numele său real, este unul dintre artişti talentaţi şi polivalenţi din undergroundul clujean. Fire optimistă, Radu este mereu activ, atunci când nu se află pe scenă sau în studio, sigur este implicat în organizarea de noi concerte sau petereceri underground, pe diferite genuri muzicale.

Radu a început  să cânte şi să scrie în decembrie 2009.  Prima piesă, High Să Fumăm a fost scrisă în timpul primei sale călătorii în Braziliapiesa 7 de pe mixtape. A urmat Dă-i foc compusă în Sibiu în anul 2011 şi primul clip filmat în Tenerife pentru piesa Am vibe

Între anii 2009 -2012, Radu a călătorit în ţări precum Spania, Brazilia şi Anglia. În perioada 2013 – 2016 a ajuns din nou în Spania şi Brazilia dar şi în Portugalia, Paraguay, Argentina, Olanda şi Suedia.

Experienţele de viaţă trăite în aceste călătorii, se regăsesc pe primul material semnat Mistah White şi intitulat Live Mashup 717 7 este cifra coordonatoare deoarece pe acest EP, Radu cântă în 7 limbi, el devenind un adevărat Poliglot al culturi Underground, iar 17 este numărul pieseleor de pe EP.

Genurile abordate în cadrul acestuia sunt  rap/hiphop, reggae, dub şi trap şi a fost înregistrat pe data de 17 iulie 2017.

Versurile îi aparţin lui Mistah White, înregistrarea acestora a avut loc în cadrul Liveset Recording Studio, mix &  master,  Damian X, video Voiku Voics iar negativele poartă semnătura LionRiddims, Damian X, Cavula Beats, Spaycjones, ChrisBreeze, Kingman Riddims.

Natty Ned Selekta , Do The Reggae Romaniaurmează să lanseze pe mixcloud, mixul oficial al EP-ului,  Live Mashup 717.

În prezent, surprinzător sau nu, Radu este şi vocalist în 2 trupe de rock: Guerillas, trupă de hardcore metal şi Pravila Nova, trupă de epic fusion rock.

Concertul de lansare al materialului va avea loc, Joi pe 7 decembrie în Spațiu Music-Pub din Cluj Napoca, începând cu ora 21:00. Invitaţi speciali ai seri sunt: Cumicu, Spoke, Jamaga, Natty Ned Selekta şi Subwise Warrior.

Vă aşteaptă o seară incendiară pe care ar fi păcat să o rataţi.

Pentru mai multe informaţii despre eveniment, click aici.

Albumul poate fi ascultat aici şi achiziţionat de aici.

TRACKLIST:
01. Alerta 
02. Am Vibe 
03. Bag Puff (remix) 
04. Cali Weed 
05. Dame la Marijuana 
06. FLM 
07. High sa fumam 
08. Numa' normal nu merg 
09. Reisender 
10. Senorita 
11. Sub Soare 
12. Viajero 
13. Start From Scratch 
14. Babylon Police 
15. Polyglot 144 
16. Die Today 
17. Polyglot 137

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *