Reggae Fry-day @ For Friends Bar, București / 12 Ianuarie

Pentru a intra cu dreptul în cel de-al șaptelea an de Reggae Fry-day am decis să vă facem cinste.

Intrarea este liberă la evenimentul de vineri, de pe 12 ianuarie, iar câteva sortimente din meniu au parte de reducere.

Evenimentul se ține la For Friends Bar (strada Sfinților nr 12, București, Central), un loc inedit, altfel decât celalalte localuri de prin capitală.

Start dans: 22:00
Intrare liberă

Music selection & mic duties:

KING JULIEN 

King Julien aka The Reggae Machine este selector de reggae și dancehall, fondator al site-ului Zona Reggae și totodată al seriilor de party-uri Reggae Fry-day și Roots Revival, prezent la incalculabile evenimente importante, specifice, desfășurate pe la noi.

Seturile sale sunt antrenante, deseori condimentate cu dubplate-uri și jingle-uri special dedicate lui, provenite din partea unor artiști consacrați la nivel internațional.

Toate aceste lucruri pot fi verificate cu ajutorul mixurilor sale, numite strategic Reggae Machine. În vara lui 2016 a fost unul dintre câștigătorii concursului de mixuri organizat de către Rototom Sunsplash, prestigios festival reggae european. Creația sa a putut fi ascultată la vremea respectivă pe radioul oficial al evenimentului.

PHLO DA SHAOLIN

Producător, DJ, live performer și solist al proiectului Costa del Dub, host al evenimentului Burn Babylon Reggae Heart, ce era organizat săptămânal în clubul Goblin din București, Phlo Da Shaolin nu este un nume străin publicului autohton.

A împărțit scena cu nume precum Dubmatix & LongfingahEl FataRadikal GuruAsian Dub Foundation, pentru a numi doar câțiva. Prezent la nenumărate evenimente atât de profil, cât și din alte zone muzicale, de la butoane la microfon și înapoi, Phlo Da Shaolin este cu siguranță unul dintre cei mai versatili, efervescenți și spectaculoși artiști din zona muzicii reggae de pe la noi.

DUBWIZARD

Chris Dubwizard s-a născut în Rotterdam, Olanda, dar este prezent în România de mai mulți ani. Dubwizard a reușit să pună pe picioare mai multe party-uri reggae care s-au desfășurat constant în Cluj-Napoca.

Pe lângă piese dubChris abordează în mixurile sale și selecții reggae sau jungle.

KANGOO DUB

Cel mai nou membru al crew-ului Riddim Bandits ne va delecta cu selecții de roots și dub.

Thank Jah It’s Friday!

Zona Reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe party-uri reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *