Suburbia11 – De la Sibiu, cu dragoste pentru muzică

Suburbia11 reprezintă o inedită combinație energică de ska-reggae-punk, la care se adaugă elemente vesele de muzică balcanică.

Suburbia11 s-a născut ca și trupă la Sibiu în 2015. După o scurtă perioadă de cântat cover-uri ale trupelor preferate, Manu Chao, Dubioza Kolektive, The Cat Empire, pe diferite scene din Sibiu, trupa începe să compună și creaţii proprii, în română engleză sau spaniolă.  Ziua Inconştientei, High, Porn Fm, Extrana sau Be Cu Mine sunt câteva piese care răsună în undergroundul sibian.

În pauzele dintre concerte, pot fi găsiți în studio, înregistrând piesele pentru viitorul album.

În cei doi ani de la înființare și până în prezent băieții din Suburbie au reușit să ducă sound-ul lor vibrant pe scenele mai multor festivaluri din România:  Focus Festival – Sibiu, Holzstock Festival –  SibiuSzfera Festival – Tîrgu Mureș, Interferences Theatre Festival – Cluj  ajungând în vara lui 2017 și la Sziget Festival – Ungaria.

Cinci la număr, membrii formației sunt: Marius Dan (voce), Medve Sandor (trompetă, melodică, trombon), Dragoș Pătrău (chitară, backing vocal), Bogdan Munteanu (bas, backing vocal) și Alex Ciobotaru (tobe) și pot fi găsiți pe scenele mici sau mari de peste tot prin țară, indoor sau outdoor, pornind câte o petrecere de pomină.

Primul video al trupei, filmat pentru piesa Extrana urmează să apară pe canalul acestora de youtube.

Majoritatea pieselor semnate Suburbia11 pot fi ascultate aici.

ps. a se citi Suburbia Unşpe, ca la Sibiu 🙂

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri reggae!

Tags:
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *