King Kong – Repatriation

Artist: King Kong
Album: Repatriation
Label: Irie Ites Records
Catalog No.: N/A
Data lansării: 2 Martie 2018
Format: CD | Digital | Vinil

Renumitul artist jamaican King Kong a colaborat cu label-ul francez Irie Ites Records pentru a înregistra un nou album, intitulat Repatriation.

Materialul este compus din 12 piese care explorează genul roots reggae trecând și prin stilurile digital și rub-a-dub, fiind impregnat cu o doză de 80’s, pentru deliciul fanilor acestei perioade remarcabile a muzicii jamaicane.

King Kong, unul dintre liderii generației anilor ’80, ne demonstrează din nou toată amploarea talentului său, pe diverse versiuni instrumentale, care au fost compuse de grupuri legendare de muzicieni, precum Roots Radics sau Sly & Robbie. Acestora li se adaugă veteranii Leroy Mafia, chitaristul Dwight Pinkney, percuţionistul Bongo Herman, dar și mai nou veniții în scenă Naram & Art.

Pe partea de colaborări vocale regăsim două combinații prestigioase, prima avându-i la microfon pe Burro Banton și Pinchers, pe piesa Old School, iar cea de-a doua fiind înregistrată împreună cu inconfundabilul Eek-a-Mouse.

Abordând teme conscios, de actualitate și cu un impact pronunțat, King Kong ne oferă un album de calitate care va marca fără îndoială cariera sa.

Materialul va fi promovat pe scenă de către artist într-o formulă hibridă numită Irie Ites Live Mix, alături de un producător/selecta cu track-uri separate pentru versiunile instrumentale, acompaniat de un trombonist.

Vă invităm să vizionați, mai sus, videoclipurile pieselor Gwaan și Old School, și să ascultați piesa Change. Enjoy!

TRACKLIST:

01. Money Could A Buy 
02. Gwaan 
03. Pree The Money 
04. Repatriation 
05. Change 
06. Old School (feat. Burro Banton & Pinchers)
07. Just A Grow 
08. Wake Up The Town (feat. Eek A Mouse)
09. Rootsman Skanking 
10. Dancehall Teacher 
11. Licky Licky  
12. After Midnight

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume!King Kong - Repatriation [Cover]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *