[Anulat] Horace Andy în România!!

update: din păcate, venirea legendarului Horace Andy în România se amână. Concertul a fost anulat. 🙁

Legendarul Horace Andy concertează în acest an pentru prima dată în România!

Evenimentul va avea loc pe 14 septembrie la Centrul Cultural Mihai Eminescu (arhitect Harjeu nr 61, București) și are loc în cadrul celei de-a treia ediții a DokStation Music Documentary Film Festival. Horace Andy va fi însoțit pe scenă de către Dub Asante Band și Matic Horns.

Biletele s-au pus deja în vânzare, le puteți achizițona de aici, și costă 50 de lei în presale.

Zona Reggae
Horace “Sleepy Andy”

Horace “Sleepy” Andy este catalogat drept unul dintre cei mai influeți artiști reggae din istorie, fiind recunoscut pentru timbrul său vocal unic, și stilul său de a cânta în sweet falsetto.

A lansat nenumărate piese și albume (despre biografia și discografia sa puteți afla mai multe aici), Skylarking, Mr Bassie, You Are My Angel, Every Tongue Shall Tell sau Cuss Cuss sunt doar câteva dintre acestea. Ba chiar a depășit granițele genului roots reggae colaborând cu duo-ul trip-hop Massive Attack.

Prezența lui Horace Andy la București este de neratat pentru orice iubitor de reggae din această țară și nu numai. Posibil ca acesta să fie cel mai important artist reggae care a venit vreodată la București all-time și al doilea după Damian Marley (Electric Castle 2018) în România.

ps. iată-l mai sus pe Horace Andy în concert în Sydney, acum 5 ani. BOOM!

sursa: facebook

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *