Iubim Pădurea – Free Forest Gathering

Între 28 aprilie și 1 mai, în Bucovina, Suceviţa mai exact, va avea loc evenimentul Iubim Pădurea – Free Forest Gathering.  

Iubim Pădurea are ca misiune pe termen lung promovarea pădurii ca și ființă vie, organism complex indispensabil vieții noastre, încurajând oamenii să viziteze pădurile și să se bucure de abundența și vindecarea oferită de oxigenul care ne menține în viață. Realizăm împăduriri, ecologizări, excursii educaționale cu copiii, plimbări cu bicicleta. Apoi, când fondurile adunate în dreptul acestui proiect vor permite ne vom concentra pe crearea de parcuri de aventură și rezervații cât mai multe.

Primul eveniment din proiectul Iubim Pădurea are loc în aer liber la Palma, pe o durată de 4 zile, de pe 28 Aprilie pe 1 Mai 2018, la care invitații pot participa gratuit. În afară de muzică de foarte bună calitate și hrană de la producători locali, vom avea amanejată zonă de activități pentru copii, zona destinată terapiilor și discuțiilor despre plantele medicinale. Vor exista zmeie și bucurie, jonglerii și jocuri pentru copii plus multe suprize plăcute și colorate.

Intrarea la eveniment este liberă pentru a se putea bucura de eveniment toți oamenii care doresc să participe, iar ce care se vor simți bine și vor dori să doneze pentru susținerea proiectului Iubim Pădurea o vor putea face la locație.

Va fi unul dinttre cele mai frumoase și inovative evenimente pentru Bucovina, potrivit și plăcut deopotrivă pentru copii, adolescenți și oameni de toate vârstele. Considerăm că pădurea ne Iubește necondiționat hrănindu-ne cu oxigen și este natural să o iubim cel puțin aceeași măsură!

Artişti şi selectori invitaţi: El Negro, Cristi Chelsoi, Natty Ned Selekta, Poormen SoundAnin, Cercul Întreg, High în Bucovina Crew. 

Hai în Bucovina, de unde vine Lumina! 😀

sursa: facebook

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *