Feldub – Step Along

Artist: Feldub, U Brown, Danman
EP: Step Along
Label: Banzaï Lab
Catalog No.: N/A
Data lansării: 01/06/2018
Format: Digital

La începutul lunii iunie, duo-ul Feldub lansează prin intermediul label-ului francez Banzaï Lab un nou EP, intitulat Step Along.

Materialul vine la un an de la apariția precedentului EP, numit Class War, și la doi ani de la lansarea albumului Machine, disponibil ca free download.

Pentru înregistrarea acestui release, David Pucheu și Fabien Deyts, cei doi producători din Bordeaux care alcătuiesc duo-ul Feldub, au colaborat cu doi artiști de renume din scena reggae, fiind vorba de legendarul deejay jamaican U Brown și de Danman, MC-ul incredibilului grup britanic Iration Steppas.

Piesa care dă titlul EP-ului abordează genul stepper dub, având un ritm energic presărat cu linii melodice de trompetă și versuri conscious livrate de către U Brown în stil rub-a-dub.

Cea de-a doua melodie îl are la microfon pe Danman și se numește Fire Blazing, aceasta remarcându-se printr-un sound mai modern, cu linii melodice de sintetizatoare și sirene dub, însă nu lipsesc nici aici sunetele de trompete.

A treia producție, cu titlul Rootical Living, este una predominant instrumentală, și îmbină în mod armonios linii melodice de clavietă, trompetă și sintetizatoare, așezate pe un ritm stepper dub antrenant.

La final, EP-ul include variantele instrumentale ale primelor două creații, oferind astfel și altor MC șansa de a se afirma în cadrul unui soundsystem session.

Vă invităm să ascultați, mai sus, un preview pentru acest EP excelent. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01. Step Along (Feat. U Brown)
02. Fire Blazing (Feat. Danman)
03. Rootical Living
04. Step Along Riddim
05. Fire Blazing Riddim

feldup step along

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *