Informații utile despre Dakini Festival 2018

Dakini Festival va avea loc în perioada 27 iunie – 1 iulie pe însorita şi sălbatica plajă de la Tuzla, judeţul Constanţa.

Întrucât vara şi-a intrat pe bune în drepturi, un festival mult mai retras de întreaga agitaţie specifică staţiunilor turistice, unde te poţi bucura în voie de mare, de libertate, de prieteni veniţi din toate colţurile lumii, de muzică şi unde te poţi regăsi pe tine însuţi prim meditaţie şi yoga, considerăm că este exact ceea ce avem nevoie fiecare dintre noi.

Campingul este gratuit la fel şi apa potabilă, la fel ca și transportul de la Tuzla (dus și întors). Copii sub 12 ani, acompaniaţi de un părinte au accesul gratuit, iar cei cu vărsta între 12 – 18 ani, însoţiţi de un adult au 20% reducere din costul unui bilet.

Biletele pentru întreg festivalul costă 90 de euro și pot fi achiziționate de aici.

Dakini Festival a ajuns la ediţia cu numărul doi. Deşi iniţial a început ca un eveniment dedicat muzicii psytrance, care rămâne încă dominantă, anul acesta festivalul va cuprinde trei scene. Acestea sunt Akasha (live chill), Ishtar şi Molecule Stage.

După ce a fost prezent în toamnă în BucureştiMad Professor revine şi la Dakini Festival. Din sfera reggae/dub suntem nerăbdători să îi prindem live pe Kukan Dub Lagan, Anna RF, Rastafairy şi Planul.

Alţi artişti care ne-au stârnit interesul sunt Operentzia,Prem Joshua & Band, Gaudi Allstar OrchestraSuduayaEntheogenic,Kalya ScintillaIstvan Sky.

În total sunt peste 120 de artişti autohtoni și internaționali care vor presta pe scenele festivalului şi pe care vă invităm să îi descoperiţi accesând pagina evenimentului Dakini Festival.

De asemenea  în cadrul festivalului veţi putea lua parte la mai mult de 80 cursuri de  yoga (organizatorii se laudă că au pregătit the biggest Eastern European Yoga Village), lectură şi workshopuri.

Facebook Dakini Festival
Facebook Event

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *