Ky-Mani Marley în România!!

După Julian și Damian Marley, iată că este timpul ca un al treilea fiu al lui Bob să susțină un concert în România. Este vorba despre Ky-Mani, artist care este invitat la ediția din acest an a Bucharest GreenSounds Festival, care se va desfășura în perioada 24-26 august, în Parcul Herăstrău din capitală.

Nu este prima dată când acest eveniment se orientează și către zona de artiști reggae. Ediția din 2017 l-a avut printre headlineri pe Alborosie. Tot anul acesta îi vom mai putea vedea la event pe UB40 sau pe Basska, alți artiști cu asociați și cu reggae de către fani.

La fel ca și la Creative Fest, intrarea la festival este liberă. Mai multe detalii despre programul pe zile al evenimentului vă vom oferi curând. 🙂

***

Ky-Mani Marley s-a născut pe 26 februarie 1976 în Falmouth și este singurul copil al lui Bob Marley cu Anita Belnavis, o campioană de tenis de masă din Jamaica.

Muzica sa include elemente reggae, dancehall, hip-hop sau r&b, lansând până în prezent 6 albume solo (Like Father Like Son, The Journey, Many More Roads, Milestone, Radio și Maestro), dar și unul în colaborare cu GentlemanConversations.

Mai multe despre viața lui Ky-Mani găsiți aici, într-un articol scris încă din 2012. 🙂

PS. iată-l pe Ky-Mani Marley mai sus, interpretând în 2015 hitul New Heights, cu ocazia primei ediții Welcome To Jamrock Reggae Cruise.

sursa: facebook event


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *