Protoje & The Indiggnation în România!!!

Veștile bune privind artiștii reggae de top care ne vor vizita în 2018 continuă să vină la foc automat. 🙂 Protoje este cel mai nou nume confirmat pe una dintre scenele festivalurilor care vor avea loc la noi în această vară.

Se va întâmpla cu ocazia festivalului Creative Fest, festival de artă și cultură urbană, care se va organiza în perioada 27-29 iulie la Romexpo, în București. Protoje nu va veni singur, ci va fi însoțit de trupa sa, The Indiggnation. Concertul, ce va fi susținut duminică, 29 iulie, de la ora 20.10, face parte din cadrul turneului de promovare al noului său album, numit A Matter Of Time, un candidat serios pentru premiul Grammy.

Evenimentul beneficiază de intrare liberă.

Line-up Creative Fest 2018

‼️Așteptarea a luat sfârșit 😀 Iată artiștii care vor urca pe scena #CreativeFest2018! Share the news, #CreativePeople ❤️

Publicată de Creative Fest pe Joi, 12 Iulie 2018

Protoje nu este primul artist reggae care va urca pe scena Creative Fest. La edițiile precedente i-am mai putut vedea aici pe Patrice, Dub FX sau Ziggi Recado.

De asemenea, chiar și la ediția de anul acesta vom avea în line-up ceva nume relaționate genului reggae, cum ar fi Tony Baboon Band sau Basska.

2018 va rămâne așadar un an de referință pentru reggae-ul românesc, având în vedere că acesta marchează primul concert Damian Marley și Protoje în România.

PS. Veniți devreme la concert pentru a nu avea surprize. 🙂

sursa: facebook


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *