Wicked wicked, General Levy revine în România la MOX

General Levy revine la noi în ţară pentru a susţine un alt concert incendiar pe scena MOX (Music Outdoor Experience).

La doar 19 ani, General Levy a cucerit publicul cu entuziasmul resimțit la fiecare rimă sau piesă, atât solo, cât și cu brigada sa muzicală. Astfel, ajunge să obțină premiile „Cel mai bun album reggae”, „Cel mai bun single” cu piesa „Heat„ și „Cel mai bun MC”, iar după lansarea piesei „Incredible” cu M-Beat, nimic nu a mai fost la fel. A urmat o ascensiune bruscă pentru General, hitul său ajungând în top 10 mondial și soundtrack-ul comediei „Ali G Indahouse„.

De la Garance Reggae Festival sau Summerjam Festival la Reggae Sun Ska sau Realbeat Reggae FestivalGeneral Levy a cucerit toate publicurile întâlnite cu prestațiile sale fascinante.

MOX 2018 – A Place We Call Home

Veștile bune încep de pe acum; anul acesta promovăm o nouă locație, tot la Valea Drăganului, la doar câțiva km de locația veche, o poiană în mijlocul pădurii, un loc parcă scos dintr-o poveste.The music, the outdoors, the experience.

Publicată de Music Outdoor Experience pe Vineri, 8 Iunie 2018

MOX este primul eveniment cu obiectiv turistic din România care îmbină o excursie de relaxare cu cortul la munte cu un festival de muzică și care odată la 3-4 ani își schimbă locația pentru a promova diferite zone montane din județul Cluj. Începând de anul acesta Music Outdoor Experience va avea loc într-o locație nouă, o poiană înconjurată complet de pădure la Coada Lacului de la Valea Drăganului.

”Noi privim MOX-ul ca o excursie la munte cu cortul cu peste 2.000 de prieteni. Poate pare exagerat ”2.000
de prieteni”, dar nu e. Cei care vin aici înțeleg perfect la ce ne referim. Participanții sunt foarte prietenoși
și deschiși să cunoască lume nouă, să își facă prieteni noi, să stea la povești noaptea la focul de tabără, să
împartă o pâine cu slănină picurată, să danseze în pădure, să își creeze amintiri noi și să se bucure de
fiecare moment.” – Marius Bugeac – Organizator MOX

Got your ticket yet?

Ultimele 2 săptămâni în care vă mai puteți bucura de oferta limitată MOX Calling tickets. Hurry up!Biletele se găsesc pe www.bilete.ro, www.biletmaster.ro sau în locațiile partenere:Uman Cluj (Iulius Mall, etaj 1, Cluj-Napoca),www.kingpinshop.ro (strada Eroilor 31/2, în gang, la subsol, Cluj-Napoca),Blackmesh. (strada Memorandumului nr.6 ap.6, Cluj-Napoca),The Soviet (strada Clemenceau Nr. 2, colt cu Roosevelt, Cluj-Napoca),Atelier Cafe (strada Memorandumului, nr. 9, Cluj-Napoca),Caffeine Coffee To Go (str. Petru Maior, nr. 15-19, Cluj-Napoca),Caseria Sălii Polivalente Cluj-Napoca,Oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro,În magazinele Germanos și InMedio.

Publicată de Music Outdoor Experience pe Luni, 25 Iunie 2018

Line-up-ul Music Outdoor Experience este unul bogat anul acesta, cu genuri muzicale care variază
de la hip-hop, soul, funky, jazzy, la house, french house, oriental house, vocal house, disco, nu-disco, la
drum and bass și liquid drum and bass, muzică electronică, artiști live, dub, reggae și altele. Pe cele două
scene vor urca 55 de artiști în cele 4 zile și 3 nopți ale evenimentului printre care se numără: General Levy,
Golan, Erb N Dub, Megga Dillah, MC Mota, The Model, Just2 (Burn Residency Winner), Dj Snow, Liar, ZO, Akos, o parte din echipa Made from Scratch (Dj Wicked, DEX, Indjstione, Jaheyo), Musai Soundwork, Swarms and the sun și mulți alții.

Evenimentul iese din tiparul clasic al festivalurilor, promovându-se mai mult prin ceea ce se întâmplă la fața locului, muzica fiind doar o treime din motivul pentru care mergi la MOX. Ediția aceasta participanții își vor putea petrece timpul la Atelierele de Graffiti, Pictură (V-Light, Mandala Tales), Atelierul de confecționa măști tradiționale (Zestrea), Atelierul de tatuaje cu hena, împletit codițe, pictat traiste, jocurile copilăriei (Impact & Iia Urbană), va exista un Big Swing între brazi (pentru cei dornici de adrenalină), Atelierul de parkour (Primitive), sesiune de Yoga dimineața, își vor putea confecționa propriile portofele din piele în pădure (Bruiaj Arts), activitățile pregătite de Beard Brothers, noaptea se vor putea bucura de cinematograful în aer liber (Cinemobilul), de un Big Swing la 10 m înălțime și de spectacole de Jonglerii cu foc (Cercetașii).

De asemenea vor exista 3 zone pentru foc de tabără, o zonă mică, una mijlocie și una mare.
Festivalul a crescut de la câteva corturi, la o pădure plină, anul trecut fiind prezenți 6.500 de participanți.

Music Outdoor Experience va avea loc în perioada 12 – 15 iulie 2018 la Coada Lacului de la Valea Drăganului, județul Cluj. Biletele se pot achiziționa de pe bilete.ro sau biletmaster.ro și în locațiile partenere în limita stocului disponibil.  Mai multe informații pe facebook sau pe www.musicoutdoorexperience.ro.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *