Marcus Gad Meets Tamal – Enter A Space

Artist: Marcus Gad, Tamal
EP: Enter A Space
Label: High Records | Baco Records
Catalog No.: N/A
Data lansării: 01/03/2019
Format: Digital | Vinil

Download on iTunes Buy from Baco Shop

După ce ne-a oferit un frumos videoclip pentru piesa River, artistul francez Marcus Gad pregătește pentru începutul lunii martie lansarea materialului ce va include acest single, intitulat Enter A Space.

Marcus Gad este originar din teritoriul multicultural al Noii Caledonii și întruchipează o mișcare muzicală spirituală situată între stilul roots meditativ și muzica soul.

Un ambasador cultural al acestei insule pierdute în mijlocul Oceanului Pacific, unde natura și obiceiurile tribale sunt încă păstrate într-o forma nealterată de civilizația modernă, Marcus Gad ne amintește de esența umană în aceste vremuri de criză. Mai mult decât muzică, arta sa ne invită să trăim o experiență senzorială exotică.

MarcusGad
Marcus Gad. Credit: Rafique Shaikh

La doi ani de la lansarea primului său album, intitulat Chanting, pe care l-a prezentat în peste 100 de concerte în jurul Europei, Marcus Gad se întoarce cu un nou EP ce reprezintă o colaborare inedită cu producătorul parizian Clément “Tamal” Thouard.

Materialul include un total de șase piese având la bază genul roots, însă ne putem delecta și cu influente hip-hop și soul pe single-ul River, al cărui videoclip a fost filmat în orașul indian sfânt Varanasi.

Piesa Live Up To The Day iese în evidență prin influențe blues și sunete de N’Goni, în timp ce Inna Nature ne încântă cu o colaborare vocală de sonoritate africană, alaturi de istoricul Losso Keita din Burkina Faso.

Magia EP-ului vine din fuziunea sonoră dintre Marcus Gad și Tamal, care creează o simbioză unică între muzică și versuri, inspirată din filozofia indiană Advaita Vedanta.

Prin versurile sale conscious cu un mesaj spiritual, Marcus Gad ne face să ne gândim la realitatea ființei umane și la încarnare. Suntem doar un corp, doar un spirit, sau ceva mai profund?

EP-ul Enter A Space reprezintă un material complet inedit, cu un aer mistic ce îmbină o atmosfera sonoră meditativă cu versuri pline de spiritualitate, purtând astfel ascultătorul într-o stare contemplativă.

Vă invităm să ascultați, mai sus, piesa ce dă titlul acestui EP deosebit. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01. Enter A Space
02. River
03. Live Up To The Day
04. I Want To Know
05. Inna Nature (Feat. Losso Keita)
06. Prayers

Marcus Gad Meets Tamal - Enter A Space [Cover]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *